Naturcoaching

Som systemisk naturcoach arbejder jeg ud fra den antagelse, at vi alle har evner til at hjælpe os selv. Vi kan blot have brug for hjælp til at opdage vores styrker og bringe dem i spil, og det hjælper jeg med.

Der er flere gode grunde til at lave coachingen gående udenfor bl.a.:

  • De åbne vidder og roen skaber plads til refleksion.
  • Naturen påvirker sanserne, og virker beroligende og afstressende.
  • Hjernens evne til at løse problemer fungerer bedre i bevægelse.

Undervejs inddrager jeg øvelser, hvis der er brug for det. Hvis du fx er meget anspændt, guider jeg dig i en grounding-øvelse siddende ved et træ eller liggende i skovbunden.

Jeg har god erfaring med, at det giver nye perspektiver og indsigter, når vi giver hovedet en pause og forbinder os med kroppen.

Desuden inddrager jeg naturens symboler i min coaching, hvor det er naturligt. Det kan nemlig være nemmere at tale om noget uhåndgribeligt ved at bruge naturobjekter og -symboler.

Praktisk information om coachingen

Selve coachingen foregår gående i naturen og tager ca. halvanden time. Du kommer med en problemstilling, du ønsker at blive coachet omkring.

Det kan være et generelt problem, et dilemma, eller en adfærd, du ønsker at ændre. Det kan også være en mulighed, du ønsker at udforske.

Som coach giver jeg ikke svarene på dine spørgsmål. I stedet stiller jeg spørgsmål og coacher dig til selv at finde mulige løsninger på dit dilemma eller træffe et kvalificeret valg ift. til en mulighed.

Du bestemmer selv hvor i naturen, du vil coaches. Det kan fx være tæt på dit arbejde eller dit hjem.

Scroll to Top